As que limpian

TEATRE

DISSABTE 2 I DIUMENGE 3/4
TEM. Plaça del Rosari, 3

Des del primer moment que li posem nom a alguna cosa, assumim la nostra consciència sobre ella, en aquest cas, sobre elles. La lluita del col·lectiu de dones que s’encarreguen de la neteja de les habitacions d’hotels, sempre dones; van aconseguir fer d’un apel·latiu despectiu “la queli”, un substantiu que hui és sinònim de lluita. En As que limpian, la companyia gallega A Panadaría ens fa reflexionar, no sols sobre aquestes treballadores, sinó sobre el model econòmic i social en el qual vivim. El dia a dia de treballadores en espais tradicionalment vacacionals que segurament ni recorden quines van ser les seues últimes vacances, si és que les van tenir. LUCAS SÁEZ

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.