Miedo

LA RAMBLETA. Bulevard sud, s/n (esq. Pius IX)

Torna a La Rambleta Miedo, l’espectacle multimèdia d’Albert Pla. Es tracta d’una aproximació íntima i molt personal al sentiment de por, una sensació que tots hem experimentat en alguna mesura i que en algun moment ha envaït els nostres pensaments i ha afectat a les nostres vivències. Així, en una obra que combina elements teatrals i musicals, el cantautor català recorre amb el seu estil tan propi els temors habituals, des dels malsons de la infància fins a les pors adultes més profundes. El terror plena l’escenari, però lluny d’estancar-se en l’angoixa, l’obra utilitza l’humor i la ironia per llevar gravetat i recordar-nos la catarsi de la rialla. GEMMA SANCHIS

También te puede interesar…

Afanador

DEL DIJOUS 27 AL DIUMENGE  30/6
Afanador s’inspira en l’imaginari de Ruven Afanador, un fotògraf colombià que es va enamorar d’Andalusia i del flamenc.

Família normal

DISSABTE 22/6, 20H. 10€
Els dubtes de dos germanes sobre si vendre o no la seua casa de tota la vida a una gran multinacional especuladora.

Mírala cara a cara

DEL JUEVES 13 AL DOMINGO 23/6
Partiendo del interés que les despierta la sevillana como manifestación folclórica popular y lúdica, Colectivo Sin Par propone un acercamiento a la danza contemporánea.

La odisea de aquellas vidas

DEL JUEVES 6 AL DOMINGO 16/6
Centrándose en los desesperados caminos que los migrantes emprenden en busca de una vida mejor, esta obra pone el foco en la trágica travesía del desierto de Túnez.

Valparaíso

DEL JUEVES 6 AL DOMINGO 9/6
El conflicto que conllevan las posiciones enfrentadas en la sociedad y en los individuos en cuanto se establecen relaciones e interdependencias.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.