Box

SALA OFF. Túria, 47

Va haver una alta participació i va estar molt renyit fins el final, però el Premi del Públic de la 9a edició del festival escènic Cabanyal Íntim va ser per a Box, una obra de trenta minuts creada de manera col·lectiva per Teatro Abocaos. La patrocinadora del premi és la Sala Off i aquest consisteix en mil euros per ajudar a refer el muntatge en un format més extens per després presentar-ho en la mateixa sala del carrer Túria. I en aqueixes estem. Box parla de repartidors de “felicitat” que veiem constantment per la ciutat carregant cubs embuatats a l’esquena per portar-te tot allò que «necessites» a la teua casa. Una crítica a la societat de consum i al comerç online. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.