FIDO

Miau, miau, miau

CARME TEATRE. Gregori Gea, 6

En febrer de 2021 es donava a conèixer que la guanyadora de la VI Convocatoria d’Autoria en Ultramar era Andrea Martínez (aka Melena Androide) pel seu projecte Miau, miau, miau, un premi que consistia en 3.000€ i l’acompanyament d’una professional de l’escena com Lucía Sáez per acabar d’arrodonir la creació textual. Ara toca estrenar al Carme Teatre aquesta peça que recull els mecanismes i les estratègies d’Internet i la deshumanització, no en el seu sentit problemàtic, sinó com a recurs escènic. El jurat que va atorgar el premi (Rodolf Sirera, Anna Albaladejo i Martxe Aguilar), per unanimitat, va destacar la capacitat de l’alacantina per jugar amb el llenguatge i les possibilitats expressives del projecte. Estem expectants… AU
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.