FIDO

Madonna

TEM. Pl. Rosari, 3

“Madonna” significa “la Mare de Déu” i ve de l’italià, derivat de “mia donna». Esta és una de les poques pistes que tenim per conèixer el nou espectacle de Patricia Pardo que tracta sobre una família que es disposa a fer un viatge: àvia, mare, filla i gata. L’autora de la magistral Cul Kombat sempre ha posat en valor el circ, utilitzant-lo com a mitjà per expressar-se i fer espectacles amb missatges impactants. La pròpia Pardo, junt amb Dayné Álvarez, Itamar Gluksmann, Mar Marcos i els músics de Luna y panorama de los Insectos, a través de totes les possibilitats que brinda el circ, ens parlaran de les xarxes de les cures, d’empatia i de respecte. G.T.
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.