FIDO

LUNA DE DÍA

ESPACIO INESTABLE. Aparisi i Guijarro, 7

Toni Agustí escriu i dirigeix de manera contemporània la història d’uns personatges que ens traslladen a una realitat dramàtica. En un espai buit on les acotacions se projecten com fons d’escena, el component poètic fa latent la tragèdia ja des de la primera escena i ens convida a transitar per llocs complexos, entenent les situacions d’una manera polièdrica. Mentres Luis, un dels elegits per tornar a trepitjar la lluna, se sincera amb la mateixa sota els efectes de l’alcohol i la droga, Pedro s’encarrega dels preparatius de la boda de la seu filla Celia, que (enamorada del fred i del techno norantè) va a casar-se amb Jorge, un actor que ha deixat de creure en el teatre. SILVIA L.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.