FIDO

L’Schmürz

DEL DIVENDRES 18 AL DIUMENGE 20/2
TEATRO CÍRCULO. Prudenci Alcón i Mateu, 3

Estudi Zero Teatre li ret homenatge al bohemi inconformista Baris Vian amb L’Schmürz, una peça còmica en la qual rau la fatalitat i l’angoixa davall diàlegs inconnexes. Enginyer de professió, Vian acabà dedicant-se finalment al món artístic en multitud de vessants, va ser novel·lista, trompetista, crític de jazz, cantautor, actor i autor teatral, entre moltes altres coses. Un home del Renaixement del segle XX, de mil i un pseudònims, que va ventar la polèmica amb les seues novel·les i una cançó antibel·licista en plena guerra colonial de l’Estat Francès a Argèlia i Indochina. Amb humor negre, crítica social i la influència del teatre de l’absurd, L’Schmürz recull l’esperit rebel i políticament incorrecte de tot un mite. S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.