FIDO

Els ocells

DISSABTE 19 I DIUMENGE 20/2
TEM. Pl. Rosari, 3

L’ús de l’humor i la reflexió política són dos constants en la producció teatral de la companyia La Calòrica, que en Els ocells mira enrere 2.500 anys per portar a l’actualitat l’obra d’Aristòfanes, una crítica a la democràcia quan aquesta començava a caminar. La comèdia original explica la història de dos atenencs adinerats que, farts de la ingerència pública en els seus assumptes, abandonen el món dels humans i convencen els ocells per crear una nova civilització. La Calòrica part d’ací per estudiar els mecanismes emocionals que fan funcionar el populisme neoliberal actual, amb humor negre i absurd, en un cabaret polític insospitable on els ocells parlen i els líders polítics esdevenen dj’s messiànics. Què queda de democràtic en les democràcies occidentals? S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.