FIDO

Los Papeles

CARME TEATRE. Gregori Gea, 6

El performer d’origen libanés Anthony Kmeid combina en Los papeles teatre físic, paraula i audiovisual per denunciar la persecució que pateixen les persones LGTBI en països d’Orient Mitjà com el Líban i el contrasentit de la infinita llista de papers que necessiten emplenar per demanar asil a Europa. Brut, empastifat de terra per haver eixit del nínxol on alguns el volen soterrar, el nostre protagonista vol deixar enrere Beirut per poder viure el seu amor lliurement, no està disposat a romandre en un lloc on els seus sentiments resulten pecaminosos i delictius. Alternant el drama i la comèdia, Kmeid traça un camí cap a territoris de llibertat i tolerància. AU
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.