FIDO

Les penes del jove Werther

DISSABTE 18 I DIUMENGE 19/11
SALA OFF. Túria, 47

Resulta que ara és cool mostrar en xarxes la tristesa, les llàgrimes i el moc, hem passat de vendre la felicitat idealitzada a mercantilitzar la tristesa, sadfishing cal dir si vols semblar modern. Goethe ho va practicar ja al segle XVIII en Les penes del jove werther, una novel·la epistolar i semiautobiogràfica on va fer negoci amb el seu dolor narrant un amor no correspost. Ghosting, benching… paraules que maquillen una dolorosa realitat: passen de tu. Així es degué sentir el personatge de Werther en el seu intent de conquerir Lotte. La versió teatral de Tantarantana és un monòleg frenètic amb molt d’humor negre i farcit de referents millennials sobre com el dolor s’ha convertit en una font de negoci dins d’un món on s’imposa el ser diferent i autèntic. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.