LA TETA LISA

TEATRO CÍRCULO. Prudenci Alcón i Mateu, 2

Comença a caminar la companyia SaludArte amb La teta lisa, un projecte que tracta un tema tan difícil com la lluita contra el càncer de mama. L’objectiu és véncer l’estigmatització de les dones que pateixen aquesta malaltia, ressituar el seu significat social, aportar una dosi d’humor i trencar silencis des de l’art. El càncer sorprén Olivia, una experta en l’art de Leonardo da Vinci que es veu abocada a un vaivé d’emocions que transformen per complet la seua vida. L’obra, construïda a partir de testimonis reals de dones que han superat amb èxit la malaltia, recorre sense dramatismes les fases del càncer de mama, els temors, la sexualitat, la parella, la maternitat… amb humor i valentia. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.