FIDO

La capilla de los niños

LA MUTANT. Joan Verdeguer, 22

Estem davant d’una proposta curiosa, una autoficció en la qual el protagonista és el mateix Javier Sahuquillo (autor) però interpretat per Laura Sanchis. Javier/Laura ens conten la història d’un dramaturg retirat que se compromet a crear una última peça. Aquesta ha de complir amb una condició: ha de basar-se en una notícia publicada en els mitjans. Així, l’autor comença el seu procés d’investigació i acaba submergint-se en un dels crims més mediàtics de la història espanyola recent, el crim de les xiquetes d’Alcàsser. El seu paper com a autor se va transformant en un rol detectivesc en el qual li acompanya un jove de Palerm amb qui viu una història d’amor. GEMMA SANCHIS

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.