FIDO

II Cicle Carme’n Dansa

CARME TEATRE. Gregori Gea, 6

Dansa feta per dones. Això és el que proposa l’agosarat Carme Teatre fins al gener, una programació que posa en valor la disciplina de la dansa, la gran desconeguda per al gran públic dins les arts escèniques. Hi veurem peces tan suggeridores com Hueco [13-14/12] de Poliana Lima, nominada als Premis MAX 2018 com a millor espectacle i autoria revelació; SC_Santa Cultura de la valenciana La Siamesa [16-19/1] i el treball de les companyies internacionals Ravid Abarbanel Dance & Projects d’Israel [1/12] i Chantier des images de França [20-22/12]. A més, Catalina Carrasco [8/12] i Nikola Krizkova junt a Damiano Ottavio Bigi [19/12] impartiran classes magistrals gratuïtes. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.