FIDO

Jose K, torturado

CARME TEATRE. Gregori Gea, 6

La informació és poder i en ocasions pot ser la diferència entre la vida i la mort. En aquesta obra de Carles Alfaro (Moma Teatre), José K és eixe model de persona sobre la que podem projectar tot el nostre despreci. En les seues mans, en les seues paraules, està la possibilitat de detindre un atemptat que ell mateix a planejat. Per això despleguen tots els mitjans al seu abast, també tenen tots els recursos, entre ells, un tan polèmic com la tortura. Estaria justificada en aquest cas si amb això salvem vides? En aquest text se’ns formulen preguntes directes que ens obliguen a pensar on se deuen ficar límits i fins a quin punt la fi justifica els mitjans. LUCAS SÁEZ

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.