III Cicle Escèniques LGTBI

CARME TEATRE. Gregori Gea, 6 

Amb la nova temporada, el Carme Teatre celebra 25 anys!! Abans al barri del Carme i, des de 2015, en Tendetes, aquesta xicoteta sala compleix un quart de segle d’activitat escènica agosarada. Comencen amb un nou cicle d’arts escèniques LGTBI que conté una obra de teatre [Ma part, 5-8], una peça de dansa [Devórate, 12-13] i una performance [Ciborga, 14-15], totes tres, estrenes absolutes. Després hi haurà dos peces de dansa amb més recorregut que vénen des de Gijón i Bilbao. La primera, Eurídice sin Orfeo [19-20], és una relectura del mite en la qual Eurídice, fugint de la toxicitat de l’amor romàntic, ja no busca a Orfeo per salvar-se; i la segona, Suddenly III [21-22], gira al voltant d’alguns instants plens de vertigen. AU  

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.