XXX MIM

SUECA (La Ribera Baixa)
mimsueca.com 

Trenta! Trenta anys fa que la Mostra Internacional de MIM de Sueca ens regala cada setembre una programació farcida del millor teatre gestual i corporal en la capital de la Ribera Baixa. Tres trets són compartits cada edició per totes les propostes artístiques: mutisme, risc i innovació. I enguany afegim un més, la preocupació per qüestions socials com la violència de gènere, la discapacitat, la soledat en les grans ciutats, el treball infantil o la marginalitat. Anem amb els noms propis. La companyia francesa Cirque Inextrémiste presenta, en estrena absoluta a Espanya, Extension, una mena de continuació de l’anterior Extremités en la qual l’artista Rémi Lecoq canvia la cadira de rodes per una excavadora que funciona com a exoesquelet i intervé en números de circ amb taulons de fusta i bombolles de butà. Els anglesos Motionhouse, en Block, juguen amb vint blocs que simulen formigó com si fossen fitxes de Jenga, fusionant dansa i circ, i la companyia portuguesa establida a Berlí Teatro presenta Sómente, un espectacle poètic i melancòlic on intervenen un banc del parc gegant i un iaio xanquer que interactua amb el públic. La valenciana Horta Teatre estrenarà Bola i, arribats des de Catalunya, tindrem a Guillem Albà amb Calma i Slou Olou amb Escargots, un espectacle d’humor i poesia pausat i de poques paraules. Llarga vida al MIM! AU  

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.