FIDO

Icària

TEATRE RIALTO. Pl. Ajuntament, 17

La tensió i l’angoixa estaran presents a Icària, on dos homes i una dona planifiquen el segrest d’un acabalat empresari. Sembla que els diners no en són prou per a l’ambició d’uns segrestadors que no saben ben cert el que volen. Les escenes delirants, amb certes pinzellades de pura tragicomèdia, deixen pas  a una realitat ben diferent. Aquest espectacle de La Dependent ben bé el podríem classificar com un thriller del subgènere psicològic on hi ha un clar enfrontament mental i polític entre els diferents personatges, un conflicte moral entre els segrestadors i el segrestat i on les emocions van des de l’optimisme a la desesperança, xocant amb el final! ASSUMPTA TAMARIT
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.