FIDO

Homenaje a una desconocida

CARME TEATRE. Gregori Gea, 6

Teatro de La Catrina porta en estrena absoluta al Carme Teatre Homenaje a una desconocida, una peça amb un punt d’inici molt innovador: les cartes comprades en un mercat. En 2015, les actrius Desirée Belmonte i Cristina Correo adquiriren en el Cabanyal la correspondència entre Carmen Muñoz i el seu marit, tota una vida narrada a través d’una relació epistolar molt avançada a la seua època. La reconstrucció de la vida de la protagonista ha portat al Teatro de la La Catrina a un viatge físic i emocional per poder crear la biografia d’aquesta dona tan fascinant. En l’última edició de Cabanyal Íntim presentaren una instal·lació que esgotà les entrades i ara s’ha transformat en una obra llarga. Carmen segueix viva i la seua història mereix ser contada. INÉS LUJÁN

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.