FIDO

Focs de vellut

CARME TEATRE. Gregori Gea, 6

Quins són els nostres clàssics? Quins gèneres hem desenvolupat a València a banda del sainet? Conscients del desconeixement que ací tenim sobre el nostre teatre autòcton, més enllà de Guillem de Castro o d’Eduard Escalante, els gestors del Carme Teatre posaren en marxa el projecte Amb el text per damunt al 2016, per tal de recuperar textos desconeguts d’importants autors valencians. En forma de lectura dramatitzada o, com en el cas de Focs de vellut, amb muntatge escènic i catorze actors sobre l’escena. És una peça contemporània de Manuel Molins sobre l’evolució del gremi de velluters de València a partir de les revoltes dels treballadors  i les treballadores que demanaren una millora de les seues condicions laborals i de vida. Desena entrega d’aquest projecte que ens serveix teatre valencià d’alta qualitat. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.