10é Cabanyal Íntim

cabanyalintim.com

Deu anys compleix el festival d’arts escèniques Cabanyal Íntim, una xifra ben rodona que convida a mirar enrere amb orgull, pels orígens combatius i pel present consolidat amb una programació de qualitat. Potser per això han elegit “El temps” com leitmotiv d’una dècima edició que no es va poder celebrar l’any passat, amb artistes i companyies que han participat en edicions anteriors, com La Teta Calva, que presenta la peça breu El camino de las cabras, o Colectivo Miss Panamá, que estrena en format llarg Theme Park Cabañal, un tour distòpic i ficcionat per un futur barri del Cabanyal convertit en parc temàtic. En total, sis peces breus i dos llargues a les quals se sumen els quatres concerts teatralitzats d’Íntims a poqueta nit, on actuarà Rosario La Tremendita, una de les grans renovadores del flamenc actual nominada dues vegades als Grammy Llatins. Per la seua banda, l’espai d’experimentació i avantguarda escènica Territori performance oferirà sis accions d’art en viu i tindrem activitats paral·leles com el taller d’escriptura creativa impartit per Eva Zapico, la projecció del documental La playa amb testimoniatges de veïns i veïnes de Natzaret sobre la vida diària en un barri separat de la mar per un mur o el recorregut pel passat i el present del poble mariner del Cabanyal amb guia turística. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.