FIDO

FLORES AZULES

SALA RUSSAFA. Dénia, 55

Estrena absoluta de Flores azules, la primera obra llarga de La Dramática, un equip valencià que començà a crear en 2015. Irene González (Hijos de Verónica, de Jerónimo Cornelles), José Terol (No hables de ello, de Gabi Ochoa) i José Torres (Lazarillo, de Arden) són els protagonistes d’aquesta crua representació de la vida de quatre dones empresonades durant el franquisme simplement per haver nascut en un moment o lloc concret. Els dos actors encarnen la vida d’aquestes dones i són introduïts a escena per una altra dona, com a narradora. Una posada en escena austera que ens acosta a l’horror viscut en presons franquistes plenes d’injustícies arbitràries i crims contra els drets humans que segueixen impunes. INÉS LUJÁN

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.