Faemino y Cansado: 17 veces

TEATRO OLYMPIA. Sant Vicent Màrtir, 44

El nou espectacle de la parella Faemino y Cansado, 17 veces!, és sens dubte el més innovador de tota la seua trajectòria artística. Es despullen de qualsevol indici de cordura per sostindre la seua ferma idea del que és la vida. Si, segons la tradició xinesa, l’ésser humà té l’oportunitat de gaudir de clarividència almenys catorze vegades en una vida, ells van molt més enllà i defenen que ja van per dèsset, perquè menys en són poques per a ells. Al cap i a la fi, el que volen posar de manifest amb les seues paròdies a l’estil de les stand-up comedy és que el més important és provocar la pura riallada del públic i que isca amb un somriure d’orella a orella. ASSUMPTA TAMARIT
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.