FIDO

Els nuvis

SALA ULTRAMAR. Alzira, 9

Bullanga va donar un pas de gegant amb l’obra Joc de xiquets, guanyadora del Premi MAX especial del públic 2018 i candidata en un parell de categories més. Era la segona vegada que la companyia castellonenca incloïa al públic en la trama de l’espectacle i ho tornaria a fer en El pacte, de nou candidata al MAX a Millor Espectacle Revelació i Millor Autoria Revelació. Ambdues estrenades dins del Russafa Escènica, gran pedrera de companyies i dramaturgs. En aquest teatre d’autoficció titulat Els nuvis que presenten ara han baixat el públic de l’escenari, ara contempla a distància a un xic i una xica vestits de nuvis que rememoren amb afecte el dia que tot va començar. El missatge és senzill: tot allò que té un inici ha de tindre un final, tots els moments s’han d’aprofitar i hem de viure cada instant. AU

+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.