Cuzco

LA RAMBLETA. Bulevard sud, s/n

La Rambleta rescata Cuzco, l’obra gestada en col·laboració entre el reconegut director Víctor Sánchez (Premi MAX com autor revelació per Nosotros no nos mataremos con pistolas) i el projecte públic Teatre del Poble Valencià. La magistral Silvia Valero i Bruno Tamarit interpreten l’allunyament sentimental d’una parella de viatge al Perú, a milers de quilòmetres de casa, que tracta de salvar la seua relació. Però Ell –entusiasta– i Ella –ofegada pel tedi– es troben en punts molt diferents. La clivella que travessa les habitacions d’hotel que serveixen d’escenografia simbolitza la situació emocional d’uns personatges en busca de salvació que el que troben és una mena de catarsi a la vora de l’abisme. Molt recomanable. S.M

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.