9è Cabanyal Íntim

cabanyalintim.com

A puntet de complir la dècada, el Cabanyal Íntim omplirà d’arts escèniques les cases i els locals del barri mariner de València sense l’alé amenaçador del projecte d’ampliació de Blasco Ibáñez, però immers en un procés gentrificador que ja s’ha portat per davant la Col·lectiva del Cabanyal, des de feia quatre anys, seu del festival. Enguany, sota el lema “Llibertat”, es programen dos peces llargues per adults: Las pasiones enanas, que ens posarà davant la tragèdia que es viu front a la tanca de Melilla, i L’arròs dels dijous, un drama costumista que relata la tragèdia en la vida quotidiana de dos dones molt arrelades a la terra. D’altra banda, s’estrenen nou peces breus (25-30 mins) que parlen de la societat de consum (Box), del rinoceront que va viure al zoo de Vivers (Rómulo), d’un home que no pot parlar i un peix que parla massa (Salmonfiction), del miratge de llibertat que s’amaga darrere els costums (Las Mañas), de la violència masclista (La llave) i la prostitució (Odet y las otras). En els dos grans teatres dels Poblats Marítims, La Mutant i el TEM, programaran Anarquismos, una peça de teatre físic de Pablo Fidalgo, i Kapøwski del Colectivo Miss Panamá. A més, tindrem Territori Performance amb les creacions més experimentals i avantguardistes, ràdioteatre, passejos guiats i taules de debat. S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.