FIDO

1789 EN UN UNIVERSO PARALELO

TEATRE RIALTO. Pl. Ajuntament, 17

1789: un any que convulsionà França i que ens remet d’immediat a la Revolució, a un clima de violència i conflicte. En aquest altre 1789, l’acció se situa en una França alternativa, on els fets són similars però no iguals als que coneixem. En aquesta versió paral·lela de Teatro de la Resistencia, el poble es manté en un segon pla i la trama ens apropa a una sèrie de personatges claus i poderosos, que guien segons els seus propis interessos i que conduïxen a la societat cap al precipici. Sota aquesta premissa, l’autor de l’obra, Hadi Kurich, reflexiona sobre l’essència humana independentment de la seua època i pretén dirigir la nostra mirada cap a la societat contemporània i els seus actuals líders. GEMMA SANCHIS

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.