Skull King

JOC

Jugadors: 2-8 · Temps aproximat: 30-45 minuts · Edat mínima recomanada: 8 anys.

Hola mariner d’aigua dolça, és el moment que t’enfrontes als perills de la mar! I res millor per a això que el joc Skull King en la seua nova versió. Estem davant d’un joc de bases on no n’hi ha prou amb guanyar totes les mans possibles, a més, en iniciar la ronda has de mirar les teues cartes i apostar quantes mans creus que pots guanyar. Però cura! Si falles obtindràs vergonyosos punts negatius. La resta de jugadors t’ho posarà difícil, tothom vol el preuat ron. Skull King és un joc de durada curta i partides intenses i estratègiques, en què els pirates, les sirenes i el temut Skull King et poden ajudar a emportar-te una victòria aclaparadora al llarg de les deu rondes de joc. En Homoludicus (Dr. Sanchis Sivera, 21). TONI

También te puede interesar…

El caso Asunta

Plataforma: Netflix
Una miniserie de seis episodios en torno a uno de los casos más truculentos de nuestra historia reciente.

Merel

Clara Lodewick
La figura del chivo expiatorio centra la opera prima de la joven belga Clara Lodewick.

En las cenizas

Un joc de taula que ens posa a prova, no solament amb la lògica, sinó també amb la narrativa de crear el nostre personatge.

Mi reno de peluche

Plataforma: Netflix
Una comedia negra para unos, para otros una incómoda experiencia que pone contra las cuerdas nuestra percepción de las relacionas humanas.

Roaming

Jillian y Mariko Tamaki
Mariko Tamaki vuelve a explorar de forma magistral las emociones y las relaciones humanas en el umbral de la edad adulta.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.