Sagrada

Jugadors: de 1 a 4
Temps: 30 minuts
Autors: D. Andrews i A. Adamescu. Il·lustrador: P. Wocken.

La Glòria és la llum, la llum dóna goig i el goig és l’alegria de l’esperit. Així parlava Gaudí dels vitralls de la Sagrada Família. Sagrada és un joc amb aquest esperit de llum i color, un joc de fer vidrieres i al cap i a la fi, un joc de daus. Cada jugador disposa del seu propi finestral, on anirà col·locant els daus a manera de vitrall, però hi ha certes normes que cal respectar: no poden tocar-se daus del mateix color ni del mateix número, cal també respectar l’harmonia del tema, els colors i tonalitats més apropiades, i assolir tot plegat la glòria amb l’obra més majestuosa de tota la taula. En Homoludicus (Dr. Sanchis Sivera, 21) DAVID C.O.

También te puede interesar…

El caso Asunta

Plataforma: Netflix
Una miniserie de seis episodios en torno a uno de los casos más truculentos de nuestra historia reciente.

Merel

Clara Lodewick
La figura del chivo expiatorio centra la opera prima de la joven belga Clara Lodewick.

En las cenizas

Un joc de taula que ens posa a prova, no solament amb la lògica, sinó també amb la narrativa de crear el nostre personatge.

Mi reno de peluche

Plataforma: Netflix
Una comedia negra para unos, para otros una incómoda experiencia que pone contra las cuerdas nuestra percepción de las relacionas humanas.

Roaming

Jillian y Mariko Tamaki
Mariko Tamaki vuelve a explorar de forma magistral las emociones y las relaciones humanas en el umbral de la edad adulta.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.