Near and Far

Jugadors: 2 a 4 
Temps: 90 minuts 
Autor i il·lustrador: R. Laukat 

Després de la publicació de Above and below alguns crítics consideraven que Ryan Laukat no havia encertat a l’hora de combinar en un mateix joc mecàniques narratives amb mecàniques d’estratègia més habituals als jocs actuals. Laukat aprofundeix en l’univers narratiu presentant un joc complet on els esdeveniments aniran fent créixer els jugadors fins a endinsar-los en una història ben elaborada, sense deixar a banda mecàniques de gestió i estratègia que li aporten major profunditat al joc. Amb un llibre-tauler, el joc pot jugar-se amb tres modalitats diferents, però nosaltres destaquem el mode campanya on realitzarem un viatge fantàstic en la cerca de l’Última Ruïna. Podreu arribar-hi? En Homoludicus (C/ Dr. Sanchis Sivera, 21) DAVID C.O. 

También te puede interesar…

El caso Asunta

Plataforma: Netflix
Una miniserie de seis episodios en torno a uno de los casos más truculentos de nuestra historia reciente.

Merel

Clara Lodewick
La figura del chivo expiatorio centra la opera prima de la joven belga Clara Lodewick.

En las cenizas

Un joc de taula que ens posa a prova, no solament amb la lògica, sinó també amb la narrativa de crear el nostre personatge.

Mi reno de peluche

Plataforma: Netflix
Una comedia negra para unos, para otros una incómoda experiencia que pone contra las cuerdas nuestra percepción de las relacionas humanas.

Roaming

Jillian y Mariko Tamaki
Mariko Tamaki vuelve a explorar de forma magistral las emociones y las relaciones humanas en el umbral de la edad adulta.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.