Mary Anning

JOC

Temps: 20 minuts
Autors: C. Gómez, P. Navarro, il·lustrador: J. Bayarri

A principis del segle XIX, Mary Anning aportà al món una història natural que desafiava totes les creences. Aquesta dona anglesa de classe baixa seria una de les figures més importants de la paleontologia,  i seria també una de les més eclipsades en un reducte elitista d’homes privilegiats. Reivindica la seua figura i pren el teu paper davant els penya-segats de Lyme, excava a la recerca de fòssils amb compte de no produir esfondraments. Mary Anning compta amb tres nivells de dificultat, que el fan apte també per als més menuts, partides curtes, però intenses que et revelen com de forta pot arribar a ser la necessitat de completar un fòssil d’ictiosaure. En Homoludicus (Dr. Sanchis Sivera, 21) DAVID C.O.

También te puede interesar…

El caso Asunta

Plataforma: Netflix
Una miniserie de seis episodios en torno a uno de los casos más truculentos de nuestra historia reciente.

Merel

Clara Lodewick
La figura del chivo expiatorio centra la opera prima de la joven belga Clara Lodewick.

En las cenizas

Un joc de taula que ens posa a prova, no solament amb la lògica, sinó també amb la narrativa de crear el nostre personatge.

Mi reno de peluche

Plataforma: Netflix
Una comedia negra para unos, para otros una incómoda experiencia que pone contra las cuerdas nuestra percepción de las relacionas humanas.

Roaming

Jillian y Mariko Tamaki
Mariko Tamaki vuelve a explorar de forma magistral las emociones y las relaciones humanas en el umbral de la edad adulta.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.