XX Cortoons

DEL DIVENDRES 18 AL DIUMENGE 20/10
cortoons.es

Vint anys ja per a aquest festival dedicat al món de l’animació. A més dels curts a concurs, Cortoons ens ofereix a Gandia un programa de llargmetratges. Veurem: Bienvenidos a Belleville [18] de Sylvain Chomet, Unicorn wars [19] d’Alberto Vázquez, Super-Mario Bros: La película [20]d’Aaron Horvath i Michael Jelenic, i Los viajes de Gulliver [20]. A més, comptarem amb tallers d’origami, robòtica, pintacares, impressores 3D, plastilina, així com la tercera edició de la seua gaming party. Entre els convidats hi ha el mestre d’efectes visuals Pablo Reche, els dobladors Hermoti i Carlos Ysbert (la veu d’Homer Simpson) i la dissenyadora Ana Arnús. G.LEÓN

También te puede interesar…

39ª Mostra de València

DEL JUEVES 24/10 AL DOMINGO 3/11
Asomarse al cine realizado en los países del mar Mediterráneo es el objetivo de la Mostra de València.

Prime de animation 12

DEL DIMARTS 22 AL DISSABTE 26/10
Certamen d’animació organitzat per la Universitat Politècnica de València.

41ª Quartmetratges

DEL VIERNES 11 AL SÁBADO 19/10
Superada su cuarta década de existencia, el festival de cortometrajes Quartmetratges demuestra que sigue en plena forma.

Anora

VIERNES 31/10
Tras éxitos de crítica y público, el estadounidense Sean Baker se hacía con el premio gordo en la ultima cita del festival de Cannes.

Rita

VIERNES 25/10
Después de pasar por los festivales de Locarno y Valladolid, llega a salas comerciales el debut en la dirección de la actriz Paz Vega.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.