II Love to Rock

DIVENDRES 11 I DISSABTE 12/10
LA MARINA. Moll de la duana, s/n

Quan donàvem per acabada l’època de festivals, arriba a La Marina la segona edició del Love to Rock amb un cartell musical enfocat en solistes i bandes indie nacionals, que els habituals d’aquest tipus d’esdeveniments ja han pogut veure en nombroses ocasions als festivals de tot el nostre territori. Enguany, entre els grups més consolidats del panorama, destaca la presència dels barcelonins Dorian, que faran un recorregut pels seus sis àlbums d’estudi. La Habitación Roja actua la nit de divendres, coincidint amb el llançament recent del seu nou senzill, “Como la primera vez”. Junt amb ells, els madrilenys Sidecars i els granadins Niños Mutantes són els artistes més destacats del primer dia del festival. La jornada de dissabte ve carregada de grups molt festivalers, com La La Love YouLa Casa Azul i Ginebras. A més, Marc, Axel i Jes, al capdavant de Sidonie, presentaran el seu últim treball, titulat com ells mateixos. Altres noms interessants seran MujeresRufus T. Firefly o Ángel Stanich. A banda de la música, el festival ofereix una selecció gastronòmica acurada en els food trucks, de la mà de xefs de prestigi de la Comunitat Valenciana. V.CASAÑA

También te puede interesar…

The Toasters

MARTES 15/10, 21.30H. 15/18€
La banda ha conseguido que el ska sea un género popular más allá de su propia escena.

Yann Tiersen

LUNES 14/10, 20H. 35/40€
El compositor francés fue convirtiéndose en figura clave, fundamental, de la música contemporánea experimental y minimalista.

Mastodonte

JUEVES 10/10, 20H. 33€
A modo de salmos modernos, las composiciones de Asier Etxeandia y Enrico Barbaro buscan revolucionar corazones y desafiar dogmas.

Morricone y cien años de cine

MIÉRCOLES 9/10, 17H. 41/63€
La Royal Film Concert Orchestra de Londres toca algunas de las sinfonías más reconocidas de Ennio Morricone.

Bodega

DILLUNS 7/10, 21H. 16/20€
Bodega s’ha consolidat com una de les bandes més punyents d’esta nova onada post-punk amb accent saxó per la seua irreverència.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.