Memòries invertides

DEL DIJOUS 29/9 DIJOUS 6/10
larmari.gva.es

Del Moviment d’Alliberament Sexual a La Margot, de Margalida Borràs al maquis Florencio, de la perillositat social al matrimoni igualitari, de les cobles de Concha Piquer a la poesia anarquista de Lucía Sánchez Saornil, del “Libérate” al cabaret underground de Ploma-2. Són només alguns dels noms propis d’una història plena de referents, esdeveniments i existències silenciades, la història de la comunitat LGTBI valenciana. Del 29 de setembre al 6 d’octubre, l’Armari de la Memòria organitza en col·laboració amb les cinc universitats públiques valencianes Memòries invertides. Cap a una història valenciana de la repressió i les dissidències sexogenèriques, unes jornades que aspiren a construir una història específicament valenciana de la repressió i les dissidències sexogenèriques. Cinc sessions que tindran lloc a les ciutats de València, Alacant, Elx i Castelló de la Plana, a les quals es podrà assistir presencialment o per streaming. Programa complet i inscripció gratuïta ací. AU

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.