Carnestoltes de barri

RUSSAFA I EL CABANYAL

Febrer és mes de carnaval i, tot i que no tenim Sambódromo, ni Reina del Carnaval, ni xirigotes, alguna desfilada divertida sí podem presenciar. Fa nou anys que la associació Russafa Cultura Viva organitza el Carnaval de Russafa [16/2] per recuperar la tradició carnestoltesca dels grups d’immigrants del barri, especialment de la comunitat llatina, que sobreviu a la gentrificació. Així doncs, és una festa multicultural que enguany compta amb la participació de 500 instrumentistes de bandes de música valencianes, que posaran ritme a les danses de grups folklòrics d’altres països en una demostració de convivència entre cultures. La cercavila arrancarà a les 16h. al parc de Manuel Granero, per continuar per Filipines, Literat Azorín, Sueca, Dénia i Cuba, i finalitzar a Pintor Gisbert. Al Cabanyal també tenim carnestoltes i desfilada, però al ritme de la música de New Orleans. El diumenge 17/2 La Societat Musical Unió de Pescadors del Cabanyal sota la direcció del trompetista Roqui Albero (trompetista del cantautor Jorge Drexler) tornarà a emular a ritme de jazz i amb una banda itinerant de 40 músics el Mardi Grass estatunidenc. AU

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.