Faust

TEATRE RIALTO. Pl. de l’Ajuntament, 17

Jaume Policarpo de Bambalina Teatre, després del seu recent èxit amb La Celestina, adapta per a l’Institut Valencià de Cultura (IVC) Faust, el text clàssic de J.W. Goethe, el drama més destacat de la literatura alemanya. L’elecció d’una vida mundana plena de plaers, saviesa i joventut a canvi de vendre-li la seua ànima al diable i la condemna eterna marca la vida de Faust i trau a la llum debats interns com l’abast de la naturalesa humana o els límits de la moral. Goethe és un dels més importants creadors de la consciència comú europea i el seu Faust, imprescindible en la cultura Occidental, planteja debats tan presents a l’actualitat com fa 500 anys. INÉS LUJÁN

También te puede interesar…

XII Valencirc

DEL DIVENDRES 27/9 AL DIUMENGE 13/10
Cinquanta espectacles i actuacions paral·leles de circ, la majoria gratuïtes i a l’aire lliure!

La madre

VIERNES 27 Y SÁBADO 28/9
Estamos ante una obra mayúscula cuyo personaje central protagonizado por Aitana Sánchez-Gijón se mueve entre la coherencia y el desvarío.

Vania x Vania

DEL VIERNES 27 AL DOMINGO 29/9
Dos versiones nuevas y originales que se representarán, con estilos completamente distintos pero con los mismos actores.

Damas malditas

DEL JUEVES 26/9 AL DOMINGO 6/10
Una recreación histórica que bucea en el pasado rescatando personajes históricos como Madame Bovary, Anna Karenina y La Regenta.

#20alTEM

DISSABTE 21 I DIUMENGE 22/9
Els dies 21 i 22 de setembre han preparat un sarao amb teatre, música, poesia escènica, il·lustració i videomaping per a celebrar els vint ays del TEM.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.