FIDO

La piedra de la locura

TEM. Pl. del Rosari, 3

Virginia i Lorenzo truquen al veterinari perquè la seua tortuga està molt malalta. La germana de Virginia acudeix també a la casa. El veterinari posa aleshores en marxa un interrogatori que col·loca als personatges en situacions límit i els porta a revelar confessions inesperades. La piedra de la locura mostra com una situació quotidiana pot derivar en una aproximació als grans temes universals i als dubtes existencials de l’ésser humà, alhora que aborda diferents cares de la bogeria. El títol de l’obra fa referència a una creença de l’Edat Mitjana segons la qual les malalties mentals sorgien d’una pedra que afectava el cervell dels malalts. GEMMA SANCHIS

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.