Aquest país no descobert…

TEM. Pl. Rosari, 3

La Sala Beckett li va proposar al dramaturg català Àlex Rigola fer un espectacle sobre la mort i d’aquest encàrrec naix Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers. En un principi, el motor de l’obra anava a ser la filosofia existencialista, però aquest plantejament de tarannà intel·lectualoide va derivar per derroters molt més personals. El pare de l’actriu de l’obra, Alba Pujol, patia una malaltia greu i s’enfrontava al seu últim cicle de quimioteràpia i Rigola va voler entrevistar-se amb ell com a part del seu procés d’investigació. I allò que va començar com a investigació es va convertir en motiu de l’espectacle, és a dir, la manera en què una persona real s’enfronta a un deadline molt proper. La peça, curta i intensa, ens fa comprendre les emocions d’aquest home que viu conscient de la poca vida que li queda per davant i la relació amb la seua filla. Diu Rigola que l’obra no tracta de la mort, més bé, aquesta és el dispositiu que ens fa parlar de la vida. I una part de la vida, efectivament, consisteix en afrontar la mort. És més, augura Rigola que els espectadors no enfrontaran la mort de la mateixa manera després d’assistir a l’espectacle. Anem a comprovar-ho… AU
+entrades

También te puede interesar…

XII Valencirc

DEL DIVENDRES 27/9 AL DIUMENGE 13/10
Cinquanta espectacles i actuacions paral·leles de circ, la majoria gratuïtes i a l’aire lliure!

La madre

VIERNES 27 Y SÁBADO 28/9
Estamos ante una obra mayúscula cuyo personaje central protagonizado por Aitana Sánchez-Gijón se mueve entre la coherencia y el desvarío.

Vania x Vania

DEL VIERNES 27 AL DOMINGO 29/9
Dos versiones nuevas y originales que se representarán, con estilos completamente distintos pero con los mismos actores.

Damas malditas

DEL JUEVES 26/9 AL DOMINGO 6/10
Una recreación histórica que bucea en el pasado rescatando personajes históricos como Madame Bovary, Anna Karenina y La Regenta.

#20alTEM

DISSABTE 21 I DIUMENGE 22/9
Els dies 21 i 22 de setembre han preparat un sarao amb teatre, música, poesia escènica, il·lustració i videomaping per a celebrar els vint ays del TEM.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.