FIDO

Burundanga

TEATRE OLYMPIA. Sant Vicent Màrtir, 44

En Burundanga, la nova producció d’Olympia Metropolitana, trobarem una autèntica comèdia plena de girs humorístics sorprenents. Tot comença quan Berta, una jove estudiant, se n’adona que està embarassada del seu nuvi, però no s’atreveix a contar-li-ho; i Sílvia, que és la seua companya de pis, li recomana donar-li abans Burundanga. Però, tot esclata quan Berta, seguint els consells de Sílvia, li administra aquesta substància a Manel i aquest no sols perd la voluntat, sinó que se sincera absolutament amb ella. Així que Berta descobreix altres veritats més sobtades que fan esclatar un embolic que tindrà conseqüències imprevisibles. Sexe, amor, embolic i malentesos… Tot ho tastarem ací! ASSUMPTA TAMARIT
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.