10é Cabanyal Íntim

cabanyalintim.com

Deu anys compleix el festival d’arts escèniques Cabanyal Íntim, una xifra ben rodona que convida a mirar enrere amb orgull, pels orígens combatius i pel present consolidat amb una programació de qualitat. Potser per això han elegit “El temps” com leitmotiv d’una dècima edició que no es va poder celebrar l’any passat, amb artistes i companyies que han participat en edicions anteriors, com La Teta Calva, que presenta la peça breu El camino de las cabras, o Colectivo Miss Panamá, que estrena en format llarg Theme Park Cabañal, un tour distòpic i ficcionat per un futur barri del Cabanyal convertit en parc temàtic. En total, sis peces breus i dos llargues a les quals se sumen els quatres concerts teatralitzats d’Íntims a poqueta nit, on actuarà Rosario La Tremendita, una de les grans renovadores del flamenc actual nominada dues vegades als Grammy Llatins. Per la seua banda, l’espai d’experimentació i avantguarda escènica Territori performance oferirà sis accions d’art en viu i tindrem activitats paral·leles com el taller d’escriptura creativa impartit per Eva Zapico, la projecció del documental La playa amb testimoniatges de veïns i veïnes de Natzaret sobre la vida diària en un barri separat de la mar per un mur o el recorregut pel passat i el present del poble mariner del Cabanyal amb guia turística. AU

También te puede interesar…

XII Valencirc

DEL DIVENDRES 27/9 AL DIUMENGE 13/10
Cinquanta espectacles i actuacions paral·leles de circ, la majoria gratuïtes i a l’aire lliure!

La madre

VIERNES 27 Y SÁBADO 28/9
Estamos ante una obra mayúscula cuyo personaje central protagonizado por Aitana Sánchez-Gijón se mueve entre la coherencia y el desvarío.

Vania x Vania

DEL VIERNES 27 AL DOMINGO 29/9
Dos versiones nuevas y originales que se representarán, con estilos completamente distintos pero con los mismos actores.

Damas malditas

DEL JUEVES 26/9 AL DOMINGO 6/10
Una recreación histórica que bucea en el pasado rescatando personajes históricos como Madame Bovary, Anna Karenina y La Regenta.

#20alTEM

DISSABTE 21 I DIUMENGE 22/9
Els dies 21 i 22 de setembre han preparat un sarao amb teatre, música, poesia escènica, il·lustració i videomaping per a celebrar els vint ays del TEM.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.