La llamada

TEATRO OLYMPIA. Sant Vicent Màrtir, 44

Us recordeu de l’actriu afroamericana Whoopi Goldberg en Sister Act? Bo, en La llamada  tenim l’oportunitat de viure una nova història de passió espiritual. Bernarda és una monja que vol salvar el campament amb cançons i Milagros una novícia amb dubtes. I és que, aquest món tan temptador li fa recordar-se’n molt de la diversió. També tenim a Maria i Susana, dos adolescents castigades que tenen un grup anomenat Suma Latina. De sobte, a Maria se li apareix Déu i això ho canviant tot. La llamada és un musical sobre l’amistat, la fe i el primer amor amb rock en directe amb el qual els directors Javier Calvo i Javier Ambrossi donaren la campanada en el 2013.  ASSUMPTA TAMARIT
+entrades

También te puede interesar…

Parir

DEL DIJOUS 17 AL DIUMENGE 27/10
Ángel Galán i Irene Klein Fariza posen el focus sobre l’origen, el part, preguntant-se i preguntant-nos d’on ve la por de parir.

XX Kafre

DEL DIJOUS 17 AL DISSABTE 19/10
El festival de teatre còmic Kafre de Picassent celebra enguany vint edicions, i sembla que el temps ha passat volant.

Casting Lear

DEL JUEVES 17 AL DOMINGO 20/10
Andrea Jiménez toma como punto de partida el Rey Lear de Shakespeare y su propia relación con su padre para hablar de perdón.

La regenta

SÁBADO 12 Y DOMINGO 13/10
Una historia sobre el enfrentamiento entre la pasión desbordada de los deseos y del amor frente a las cadenas de la moral social y la traición.

Un delicado equilibrio

DEL VIERNES 11 AL DOMINGO 13/10
Vemos las costuras de una familia que quiere ser idílica y la crisis de una clase media occidental que ha perdido la sensación de seguridad.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.