JIV04

MERCAT DE TAPINERIA. Tapineria, 15

Celebrades normalment al gener, les Jornades d’Il·lustració de València van poder esquivar l’esclat de la pandèmia al 2020 i celebrar-se amb total normalitat. La situació al gener de 2021, ja sabem, no era la mateixa i van haver d’ajornar-se al setembre, mes distòpicament faller que també tindrà el seu cap de setmana dedicat a la il·lustració. Hi ha novetats enguany en una edició centrada en la il·lustració al món de la moda. Per exemple, l’Exposició 100% Jivers a l’espai Tapinearte amb obra de seixanta il·lustradors que ja han passat per les jornades, noms valencians tan rellevants com els de Cristina Durán, MacDiego o Sento Llobell. L’altra novetat és la desfilada urbana de models amb roba il·lustrada pels participants del JIV que es farà per la plaça en col·laboració amb la Escola d’Art i Superior de Dissent de València (EASD). Enguany l’acció solidària és en favor de València Acull i consisteix en que els artistes María Herreros, Paco Roca, Coté Escrivá i Barbiturikills intervindran jaquetes vaqueres amb preu únic que es podran reservar in situ. A més a més, com sempre, hi haurà mercat d’il·lustració on podreu veure als artistes dibuixant en directe i adquirir les seues obres, prints, llibres i altres productes, tallers a la fresca per a tots els públics, música, cervesa i bon rotllo. AU

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.