palau web

Zoo

MARINA SUD. Moll de la Duana, s/n

S’havien exhaurit les entrades per al doble concert de Zoo a La Marina de València, però les noves mesures de desescalada aprovades per la Generalitat a la Comunitat Valenciana permetran un augment de l’aforament, de forma que aquestes dues sessions de música a l’aire lliure, amb 3.300 persones per passe, seran un dels primers grans esdeveniments musicals del país. Els de Gandia venen a presentar el seu tercer disc (el primer autoproduït), Llepolies, fidels a la seua fusió de rap i electrònica amb ritmes llatins i mediterranis i lletres en valencià carregades de contingut social i polític que han sonat a Hongria i al Japó trencant barreres mentals i lingüístiques. Allí estarem! AU
+entrades

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.