palau web

Tórtel

EL LOCO CLUB. Erudit Orellana, 12

Primer concert de l’any a València per a Tórtel i excel·lent oportunitat per  escoltar en directe els temes del seu últim CD. Des del seu llançament el passat mes de setembre, són molts els mitjans especialitzats que ja ho han situat entre els discs favorits del 2018. I és que Las tres tormentas (Intromúsica 2018) és una espècie de suite surrealista que combina a la perfecció, per un costat, la seua habitual eufòria pop i, per un  altre, un so més greu, més electrònic i més profund. Ho presentaran a El Loco acompanyats dels madrilenys El Hijo, també amb nou treball discogràfic. Una simbiosi perfecta per embolcallar-se de pop i electrònica per partida doble. EVA GARRIDO

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.