palau web

Tórtel

PALAU DE LA MÚSICA. L’Albereda, 30  

Tórtel és el projecte personal del valencià Jorge Pérez. El seu recorregut musical va començar formant part d’altres bandes, però en 2009 inicià la seua pròpia trajectòria amb un primer LP com Tórtel: Lugar nuevo. En el Palau de la Música presentarà el seu quint àlbum, Las tres tormentas, i rescatarà alguns temes que fa moltíssim que no toca. Encara que continua junt Al Pagoda, Jesús Macía i Enrique Alepuz en l’elaboració dels seus treballs, en aquest últim també han participat col·laboradors fonamentals en la seua carrera com Joaquín Pascual, Cayo Bellveser, Alberto Montero o Abel Hernández. La inquietud creativa de Tórtel, junt amb el seu talent i el que l’envolta, l’han convertit en un dels artistes més destacats de la música popular valenciana actual. RAQUEL CAMBRALLA 

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.