palau web

Theo Lawrence

DIMARTS 16/5, 21H. 15/18€
EL LOCO CLUB. Erudit Orellana 12

Theo Lawrence és un jove músic i compositor francés enamorat del country autèntic amb dos discs al mercat, Sauce piquante (2019) i Chérie (2023), i diverses gravacions. Les seues composicions estan basades en el country dels anys cinquanta i seixanta, encara que també introdueix elements prestats del soul, el pop i  rock and roll de la mateixa època per a aconseguir, en conjunt, una mescla d’estils i sons que respecta la tradició però l’actualitza. Amb una veu rica i melòdica, en directe ve acompanyat per la seua banda, The Possums, i interpretarà balades romàntiques, sons cajun i composicions exquisidament arranjades amb instruments de vent o corda. XIMO MARQUÉS

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.