palau web

The murder capital

DIMECRES 25/10, 22H. 20/25€
LA RAMBLETA. Bulevard sud, cant. Pius IX

L’esperit del nou post-punk anglosaxó arriba a València de la mà dels irlandesos The Murder Capital. Fundat el 2018, aquest quintet dublinés s’ha obert camí en la nova generació de bandes, com ara Fontaines D.C. o Shame, que han aconseguit ressuscitar el gènere i elevar-lo a la màxima potència tot deixant-hi la seua empremta personal. Aquest 2023 han publicat el seu segon treball, Gigi’s recovery, dotze cançons que marquen una mica de distància del que fou el seu primer treball, When I have fears (2019), per abraçar uns altres referents sonors, més experimentals, que cavalquen entre la llum i la foscor. El concert està encabit dins del The Clowns’s Reflection Tour, el qual passarà per més ciutats espanyoles i europees. Sens dubte, tenim una oportunitat extraordinària de gaudir de la solidesa d’un dels millors grups del panorama europeu actual. MARIA M.

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.