The divine comedy

LA RAMBLETA. Bulevard sud, esq. Pius IX

Per als nostres lectors més joves: no, The divine comedy no és un nou musical, i encara menys una adaptació de Dant. De fa trenta anys, Neil Hannon, al comandament de la dolce sinfonia de Divine comedy, ens porta a les ribes d’un pop atmosfèric esguitat de lletres càustiques. Procedent de l’escena britpop dels anys 90 i autor d’alguns deliciosos hits, Neil Hannon sempre ha sigut un cas especial, convertint-se en una espècie de divinitat secreta per als fans de pop orquestral. En un dotzé àlbum amb accents synthpop, Office politics (2019), el cantant explora de manera sarcàstica els vicis de la vida en l’oficina per a ressaltar millor l’absurd de la vida quotidiana i la nostra societat deshumanitzada. Un pop divinament retro i sintètic que enllumena el nostre món digital. B.L.

También te puede interesar…

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.