palau web

Sés

LA SALÀ. Campoamor, 52

Dalt l’escenari, la corunyesa Sés toca la guitarra espanyola o fa de pandereteira, tant li val, per acompanyar cançons amb lletra galega on anteposa l’emoció a l’afinació sense màcula. Amb actitud, sentit de l’humor i la fatxenderia que se li espera a una frontwoman que vol donar espectacle. Sempre orgullosament militant en causes com el feminisme, la reivindicació dels presos polítics o la defensa de llengües minoritàries com la seua que cal protegir. A La Salà presentarà els talls del seu últim treball, Liberar as arterias, on fa un recorregut per Amèrica de nord a sud, tot filtrat per la seua ànima de cantareiraBarreja sense pudor el rock, la tradició oral gallega, la cadència de la cançó d’autor llatinoamericana i l’actitud punk en concerts on interactua constantment amb el públic deixant opinions que completen els missatges de les seues cançons. Una dona valenta i contundent que no demana perdó quan no cal demanar-ho. AU
+entrades

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.