Quique González

LA RAMBLETA. Bulevard sud, s/n (esq. Pius IX)

Per primera volta en la seua carrera, la veu del cantautor Quique González es posa al servei de la lírica del poeta (i president de l’Instituto Cervantes) Luis García Montero, en un exercici reeixit de simbiosi en què els dos companys, i amics, basteixen un enteniment i empatia tan grans que les paraules de l’un semblen eixir de les entranyes de l’altre. El camí vital, la malenconia i les emocions que emanen de la poesia de Luis se serveixen de l’arquitectura sonora crua i minimalista construïda per Quique i brillen fusionades en Las palabras vividas, un àlbum arriscat però coherent amb la resta de l’obra del músic madrileny. CARLES PLAS

También te puede interesar…

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

The Jayhawks

DILLUNS 17/6, 21.30H. 30/40€
La banda de Minneapolis té un repertori ple de cançons atemporals i memorables compromeses amb la melodia mitjançant encantadores i dolces harmonies.

Antònia Font

DISSABTE 15/6, 22H. 30/45€
L’ocasió de gaudir de manera íntima dels majors èxits i altres petites perles poètiques embolcallades de pop experimental del grup mallorquí.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.