Prison Affair + Finale + Triple Ente

DIVENDRES 17/5, 22.30H. 12/15€
16 TONELADAS. Ricard Micó, 3

Amb veus monòtones que s’entrellacen amb tonades acceleradíssimes, Prison Affair estan considerats els reis de l’eggy. Els catalans compten amb tres demos de poques cançons cadascuna, en les quals mesclen temes amb pistes que se t’enganxen com un xiclet desafortunat a la sabata. Els segons integrants de la triada perillosa són els valencians Finale, una banda de punk amb reminiscències de grups clàssics, però que, gràcies a la seua lírica àcida i insolent i als seus riffs enèrgics, han esdevingut una glopada d’aire fresc dins del panorama local. Finalment, els alacantins Triple Ente també amaguen, entre lletres desenfadades i plenes de ràbia, melodies punk amb què és complicat mantindre les sabatilles apegades a terra i el pentinat intacte. Sens dubte, el combo d’aquest concert és una aposta segura per a les amants dels pogos i de les melodies marcades pel ritme hi-hat tancat de la bateria. Amunt! MARIA MARTÍNEZ

También te puede interesar…

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.